Ponuda partnerima: Hoteli&Restorani #8

SHARE
Hoteli i restorani

Magazin Hoteli & restorani je Kompletno, informativno i specijalizovano business to business izdanje namenjeno svim profesionalcima iz HoReCa sektora, a posebno onima koji žele da unaprede poslovanje svog biznisa.

Magazin “Hoteli&Restorani” se distribuira na preko 3.000 adresa putem sistema “Makart distribucije”, i direktno se dostavlja menadžerima i osobama na vodećim pozicijama brojnih hotela, restorana, kafea i drugih ugostiteljskih objekata.

Neke od tema kojima se bavimo

Grejanje i klimatizacija

Prijatna sobna temperatura je osnovni preduslov za ugodan osećaj dobijen putem preciznog usklađivanja temperature, vlažnosti i cirkulacije vazduha, a na ovom mestu će biti predstavljena oprema i način njenog korišćenja za sve potrebe.

Duvan

Duvan kao tema nema mesta u savremenim medijima. Medjutim magazin Hoteli&Restorani je B2B izdanje (ne ide u slobodnu prodaju), pa je u njemu moguce predstavljanje duvana, cigareta, cigarilosa… Razlog vise za reklamiranje u ovom izdanju jeste i sto magazin zavrsava direktno u rukama vlasnika i menadzera velikog broja ugostiteljskih objekata sirom Srbije.

Spa i velnes

Imajući u vidu potrebe gostiju za relaksacijom, uživanjem, masažom i medicinskim tretmanima u prijatnoj i opuštajućoj atmosferi, centar za spa i wellness postao je imperativ svakog modernog ugostiteljskog objekta.

Kongresni turizam

Kongresni turizam i organizovanje poslovnih i drugih skupova postalo je jedan od važnijih izvora prihoda mnogih ugostiteljskih objekata. Kako ova vrsta turizma beleži rast u Srbiji kao i svetu, u magazinu joj je posvećena posebna pažnja.

Kafa

Kafa predstavlja napitak sa posebnom kulturom ispijanja, te ne treba da čudi zaseban odeljak u časopisu posvećen njenom skladištenju, potrebnoj opremi, prženju i, konačno, pripremanju, koji će biti od koristi svakom ugostiteljskom objektu!

Gastronomija

Ovaj segment magazina bavi se jednom od ključnih stvari svakog hotela i restorana – gastronomskom ponudom. Prateći aktuelna gastronomska dostignuća, magazin donosi svetske aktuelnosti iz kulinarstva i enogastronomije.

Uređenje enterijera

Od podnih obloga, preko nameštaja, pa do celokupne dekoracije prostora vašeg hotela, kafića ili restorana, enterijer je stvar koja će na svakog gosta ostaviti prvi utisak, te je ovoj oblasti posvećeno i najviše mesta u okviru magazina.

Alkoholna pića, vina i piva

Vina, piva i druga alkoholna pića imaju posebno mesto u magazinu. Od načina posluženja, preko upoznavanja sa najatraktivnijim pićima, pa do opreme za spravljanje koktela, ovde se nalaze informacije vredne svakom ugostiteljskom objektu.

Dostavna vozila

Da bi poslovanje ugostiteljskog objekta bilo za zavidnom nivou, svakako da postoji potreba i za dostavnim vozilom. Sve auto-kuće koje u svojoj ponudi imaju program dostavnih vozila, preko magazina Hoteli i restorani mogu da dođu do svojih potencijalnih partnera i upoznaju ih sa svojom ponudom.

Profesionalne kuhinje, šankovi i oprema

Bez dobro opremljene i organizovane kuhinje, nema ni dobrog ugostiteljskog objekta. Kuhinja, žila kucavica svakog restorana zaslužuje najbolju opremu, strukturu i organizaciju kako bi davala najbolje rezultate.

 

SHARE
Previous articleHoteli&Restorani #5
Next articleHoteli&Restorani #6