Najnovija Miele tehnologija za korisnike koji će umeti da primete razliku

SHARE

Kompanija Miele, već dugi niz godina, poznata je po tome što vašem hotelu ili restoranu, može ponuditi najbolji kvalitet, učinak i efikasnost. Ali sada, uz najnoviju liniju Performance i Performance Plus modela mašina za pranje veša sa kapacitetom od 10 do 20 kg, otišli su i korak dalje jer su ove mašine savršen odgovor na sve svakodnevne izazove vašeg biznisa.

Zbog najkraćeg ciklusa pranja, odličnog učinka centrifuge i nenadmašne energetske efikasnosti, Performance Plus mašine za pranje veša iz Miele Professional programa, postavljaju nove standarde u industriji pranja. Sa njihovim slobodno programabilnim Profitronic M komandama i beskompromisnim Miele kvalitetom, ove mašine imaju vrhunski učinak u svim standardnim i specijalnim primenama. Tipična kombinacija visokokvalitetnih materijala, besprekorne izrade, tehnologije i praktičnih inovacija, uvek iznova dokazuju vrednost ovih uređaja.

Miele mašine za pranje sa ceđenjem veša garantuju efikasnost poslovnih aktivnosti u biznisima od malih perionica u hotelima i restoranima do velikih „full-service“ perionica u objektima kao što su starački domovi, kao i velikih komercijalnih perionica koje zahtevaju manje mašine za serijska pranja. Zajedno sa mašinama za sušenje veša i mašinama za peglanje iz Miele Professional programa, one mogu biti pokretačka snaga perionica svih veličina.

Mašine za pranje veša iz Miele Professional programa postavljaju standarde u pogledu ekonomičnosti i uticaja na okolinu. Iako potrošnja vode, praška i struje zavisi od vrste tkanine, količine veša i nivoa nečistoće, maksimalna energetska efikasnost i osećaj odgovornosti u korišćenju prirodnih resursa su uvek zagarantovani, a sve to, u kombinaciji sa vrhunskim rezultatima pranja i izuzetnom brigom o vešu.

Sve ovo potvrđuje i ogromno poverenje i lojalnost Miele kupaca jer bi 97% svih klijenata* ponovo kupilo Miele mašinu.

Kompanija Miele u svaku novu seriju svojih uređaja ugrađuje najnovija tehnološka rešenja koja doprinose boljim rezultatima. Kod nove Performance serije to je optimalna nega veša zahvaljujući patentiranom saćastom bubnju 2.0 sa redizajniranim tuševima. Oni skupljaju vodu i prenose je na vrh bubnja tokom pranja, a novi raspored perforacija u tuševima omogućava da do 500 l vode bude „prosuto“ na veš tokom ciklusa pranja, obezbeđujući brzo i intenzivno kvašenje. Sa druge strane, oblikovano telo Miele saćastog bubnja omogućava da veš nežno klizi na tankom filmu vode i ne oštećuje se pri pranju. Nova EcoSpeed funkcija ugrađena u veš mašine Performance Plus obezbeđuje savršeno čist veš u kombinaciji sa kratkim ciklusima pranja i najnižom potrošnjom vode i struje.

Miele uređaji, proizvedeni u Nemačkoj i testirani za trajanje od 30.000 radnih sati, koriste materijale visokog kvaliteta, sofisticirani prenosni sistem i čvrste ležaje bubnja koji obezbeđuju odličnu izdržljivost, dug životni vek i rad bez problema. Miele mašine za pranje veša su predmet intenzivnih testova kvaliteta koji garantuju njihovu pouzdanost i trajnost.

*Anketu je sproveo nezavisni „Mercuri International“ institut