Serbia Car Tou: Jedinstveno razgledanje Beograda

SHARE

Svesni da živimo u prelepoj zemlji, kao i da je njena prestonica veoma lep i zanimljiv grad, poželeli smo da je prikažemo svima u najlepšem svetlu.

Vođeni tom idejom i željom odlučili smo da napravimo program za sve koji posete Beograd i tako se rodio projekat Serbia Car Tour. Serbia Car Tour je pažljivo osmišljen projekat sa namerom da obezbedi jedinstveno iskustvo razgledanja grada stranim turistima koji borave u Beogradu. Naša ideja je da jednog dana pružamo ture po čitavoj zemlji.

Privatne ture razgledanja Beograda autom su idealan način da Vaši gosti osete magiju Beograda i njegovih ulica, glavnih znamenitosti i noćnog života. Ukoliko i Vi želite da Vašim gostima pružite mogućnost da istraže Beograd automobilom i saznaju o njegovoj istoriji, kulturi i načinu života možete im ponuditi naše gradske ture automobilom. Na raspolaganju je više jedinstvenih tura, koje su organizovane u tri glavne grupe: jutarnje, popodnevne i večernje ture.

Jutarnje ture nude kompletan pregled srpske istorije kroz posete interesantnim muzejima i spomenicima. Turisti mogu ispuniti svoje jutro u Beogradu zabavnim i obrazovnim iskustvom, izabravši odgovarajuću turu na osnovu ličnih interesovanja i prepustiti se živopisnoj srpskoj istoriji.

Popodnevne ture rezervisane su za posete poznatim beogradskim spomenicima, kao i drugim interesantnim znamenitostima koje vredi posetiti. Ne samo da će imati priliku da vide sve znamenitosti iz naših tura, već će imati priliku da iz prve ruke o njima saznaju mnoge stvari koje znaju samo lokalci – ljudi iz Beograda. Nudimo im priliku da upoznaju Beograd kroz naše ekskluzivne ture na način na koji ne bi mogli u sopstvenoj režiji.

Kada se nalazite u stranoj zemlji svaki minut je važan, uključujući i noćne sate. Zato smo odlučili da organizujemo ekskluzivne ture koje uključuju čuveni beogradski noćni život. Dovoljno je samo da nas Vaši gosti pozovu i naši vodiči/vozači odvešće ih u najbolje beogradkse klubove. Zavisno od ture koju izaberu, odvešćemo ih u klubove u kojima će imati poseban tretman, baš kao što zaslužuju. Uz naše noćne ture doživeće neke od najboljih trenutaka u ovom interesantnom gradu.

Svi koji se odluče za naše ture iz udobnog Fiata 500L imaće priliku da upoznaju Beograd uz ličnog vozača/vodiča sa znanjem engleskog jezika, ili nekog drugog svetskog jezika po želji, koji je na raspolaganju tokom čitavog trajanja ture. Pružamo uživanje u Beogradu iz posebne perspektive, uz insajderske preporuke naših profesionalnih vodiča.
Trenutno smo u potrazi za vlasnicima hotela, hostela i svih oblika smeštaja u Beogradu, koji bi nam pomogli u promociji turizma u Srbiji i prezentaciji našeg grada. Svakome ko svojim gostima ponudi naše ture nudimo proviziju od 10 eura po svakoj ostvarenoj turi.