UP LIVING svet dekoracije i dizajna

SHARE

UP LIVING – decoration & design – je specializovana kompanija za opremanje enterijera i eksterijera hotela, restorana, kafića i drugih prostora dekorativnim materijalima, mebl štofovima, zavesama, tepisima, itisonima, tapetama, nameštajem i drugim proizvodima za dekoraciju visokog kvaliteta.

U salonima UP LIVING-a u Beogradu i Kragujevcu možete pronaći sjajne engleske tepihe Asiatic London, Obsession, engleske mebl štofove Prestigious Textile, grčke Thema sofa and window i mnoge druge renomirane brendove iz sveta dekoracije i dizajna.

U okviru asortimana tekstil za hotele u ponudi su i : peškiri, jorgani, jastuci, bade mantili, posteljina za krevete, čaršavi, satenski čaršavi, prekrivači, kao i hotelske garnišne i zavese, mebl štofovi i drugo.

UP LIVING ima tradiciju od 15 godina poslovanja, a do sada su učestvovali na mnogobrojnim projektima opremanja restorana, hotela, kafića. UP LIVING je osnovan sa idejom da klijentima pruži jedinstven sistem usluge.

Pored materijala klijenti u UP LIVING-u dobijaju kompletnu podršku u njihovim projektima opremanja i otvaranja ugostiteljskih i drugih objekata.

Cilj UP LIVING-a je kreiranje novih ideja i stvaranje novog koncepta, sa jakim osloncem na tim stručnjaka punih iskustva, kao i pažljivo odabrane proizvode renomiranih dobavljača iz čitavog sveta. UP LIVING inspiraciju pronalazi u životu i lepoti, umetnosti i profesionalizmu, učenju i stvaranju, strasti i ljubavi.

Proizvode kompanije UP LIVING možete pogledati u prodajnim salonima u Kragujevcu i Beogradu.

Više informacija o proizvodima, asortimanu i kompaniji možete pronaći na www.upliving.rs