Luksuz koji ne poznaje granice

SHARE

Privode se kraju pripreme za skoro otvaranje ultra-luksuznog hotela One&Only u Kumboru, koji je deo projekta Porto Novi kompleksa vrednog oko milijardu evra. Otvaranje je planiranino za 21. mart, za inostrane novinare i agencije, a ukoliko epidemioloska situacija dozvoli, hotel očekuje prve goste 1. maja. Na samom ulazu u Bokokotorski zaliv hotel One&Only Portonovi posedovaće 113 luksuznih soba i 10 privatnih vila. Inspirisan arhitekturom Venecije i opremljen prema poslednjim standardima i dizajnerskim trendovima, biće to luksuz od 5+ zvezdica koji ostavlja bez reči.

Izbor opreme za kupatilo kod hotela ove kategorije bio je vođen posebnom pažnjom. Zahtevani su proizvodi koji imaju kapacitet da pruže wellness iskustva naviše kategorije.

Svih 112 soba hotela One&Only opremljeno je AquaClean Mera Comfort WC šoljom sa funkcijom bidea, baš kao i pomenute privatne vile. Spoljna estetika krije savršenu tehnologiju, najluksuznijeg Geberit proizvoda. Osnovne karakteristike tuš WC-a, kod ovog modela upotpunjene su nizom pametnih funkcija kao što je ventilacija neprijatnih mirisa, sušenje toplim vazduhom, grejanje sedišta, automatsko otvaranje i zatvanje poklopca i TurboFlush ispiranje WC šolje. Kompanija Geberit je vođena vizijom u kojoj bez vode nema osećaja čistoće, a težeći promeni načina održavanja lične higijene nakon korišćenja WC-a, razvila ovaj besprekorni proizvod, čiji su kvalitet i prednosti prepoznali i najbolji.

Kako hotel ove kategorije zahteva i vrhunski kvalitet i moderan dizajn opreme, kada su u pitanju tipke, izbor je pao na beskontaktne elektronske tipke Sigma80. Svaki gost hotela će i u kupatilu svoje smeštajne jedinice, moći da uživa u vrhunskoj estetici i pametnim funkcijama ove tipke.

Ovaj vrhunski rizort ponudiće Šeno Espas (Chenot Espace) – prvi wellness koncept za goste koji žele da vode aktivniji, zdraviji i uravnoteženiji život i koji zauzima revolucionaran pristup velnesu sa programima detoksikacije koji menjaju život i „tehnologijom sledeće generacije“ u nezi kože. Prirodno, Geberit je bio zaslužan za opremanje i ovog prostora, te je ukupno 55 toaleta u wellness centru i ostalim javnim objektima opremljeno AquaClean Tuma Classic WC daskom sa funkcijom tuša.

AquaClean Tuma ima funkciju prijatnog tuširanja koje istovremeno štedi vodu, zahvaljujući patentiranoj WhirlSpray tehnologiji sa pulsirajućim mlazom sa konstantnom dinamičkom aeracijom.

Sve najave govore da će ovo biti projekat koji podiže standarde hotelijerstva u regionu, ali i u Evropi.