O magazinu

Hoteli&Restorani” je B2B magazin koji se besplatno deli na preko 3.000 adresa ekskluzivnih ugostiteljskih objekata u Beogradu, Novom Sadu, kao i u drugim većim gradovima, odnosno turističkim centrima (banje, planine) u Srbiji. Magazin na svojim stranicama donosi novitete i trendove iz sveta hotelijerstva, opremanja, kulinarstva, enogastronomije…

Hoteli i restoraniU pitanju je kompletan, aktuelan, informativan business to business magazin namenjen svima iz HoReCa sektora. Do sada je pripremljeno šest brojeva, i kroz njih se oglasilo preko 300 klijenata koji su prepoznali svoj interes i ukazali nam poverenje.

Magazin Hoteli i restorani, namenjen vlasnicima i menadžerima ugostiteljskih objekata, proizvođačima, uvoznicima i distributerima hrane i pića i ugostiteljske opreme, postao je centar za razmenu informacija, mesto gde ćete moći da obavestite svoje poslovne partnere o novostima iz svoje kompanije, novim proizvodima i uslugama.

Sadržaj magazina kreiramo u saradnji sa svojim oglašivačima smatrajući da je to najbolji put od proizvođača odnosno pružaoca usluga do krajnjeg korisnika. Iskorisite mogućnost da se predstavite svojim partnerima u najboljem svetlu uz pomoć stručnog i iskusnog tima magazina Hoteli i restorani.