OD CVEĆA DO DRVEĆA: VRTNI CENTAR URBAN GARDEN

SHARE

Samo par kilometara od grada, u Ostružnici kraj Save, nalazi se „zemlja snova“ za sve ljubitelje zelenila i biljaka.

Danas, u doba velike konkurencije među restoranima i kafićima pod navalom turista u Srbiju i Beograd ugostitelji i hotelijeri počeli su da vode računa o okruženju, prilazima, baštama, terasama pa i samim unutrašnjim prostorima.


Nivo poslovanja hotela, restorana i kafića značajno određuje kvalitet i dizajn biljaka i cveća odabranih da oplemenjuju kako njihov enterijer, tako i eksterijer.


Vrtni centar Urban Garden je specijalizovan za prodaju drveća i dekorativnih sadnica svih dimenzija iz stranih rasadnika i domaće proizvodnje. Asortiman obuhvata sadnice različite starosti i veličine, modernih i standardih formi.

Osnovna odlika Urban Gardena je širina asortimana koji se sastoji od drveća, egzotičnih biljaka, cveća, žbunja, puzavica, žive ograde, dekoracije i predmeta za sređivanje i održavanje bašte.


Biljke iz rasadnika Urban Garden postale su upečatljivi i nezamenljivi detalji lobija, predvorja i drugih prostora u hotelima.

Uređenje prostora oko hotela je neophodno kako bi se poboljšao izgled zgrade i ceo kompleks učinio atraktivnijim, dok se odgovarajućim izborom i postavkom biljaka u unutrašnjosti pravi različita atmosfera u skladu sa namenom određenih prostora.