Wellness svet koji ostavlja bez daha

SHARE

Kompanija Marconio Whirpool and SPA skoro dve decenije ne prestaje da nas oduševljava svojom posvećenošću proizvodnji i dizajniranju wellness asortimana.

Brend je postao prepoznatljiv kako po vrhunskim materijalima koje koriste u proizvodnji, tako i po brojnim uslugama koje svojim klijentima nude, finansijsku procenu, konsalting i servisiranje. Profesionalni ili kućni wellness centri koji nam dolaze iz Marconio kompanije, grade sa sa istom strašću i posvećenošćuiI to je ono po čemu su zaista prepoznatljivi.

Marconio filozofija je jednostavna- najsavremenija tenhologija, vrhunski materijali, dugogodišnje iskustvo i istinska posvećenost uvek daju natprosečne rezultate. Cela priča o wellness centrima započela je proizvodnjom hidromasažnih kada.Tokom godina, uvideli su da potrebe klijenata rastu i da će se wellness svet tek razvijati u budućnosti, pa su svom asortimanu dodali i tehnički zahtevnije proizvode, poput hidromasažnih bazena, koji imaju superiornije performance u odnosu na hidromasažne kade, pa se mogu koristiti tokom cele godine, bez obzira na vremenske uslove.

Poslednji segmet koji su dodali svom poslovanju su tuš kabine, koje se izrađuju u srandardnim dimenzijama, ali i po meri vašeg kupatila, ukoliko za tim ima potrebe. U širokoj ponudi wellness proizvoda nalaze se i finske i infracrvene saune, parno kupatilo – hammam, slane sobe i pećine, tople ležaljke, tepidarijumi.


Kada su profesionalni wellness centri u pitanju, Marconio u svoj portfolio može da uvrsti zaista značajne projekte, kao što su wellness centar Solaris Resort hotela koji se prostire na ogromnom prostoru 900m2 I nosi epitet jednog od najboljih wellness centara u regionu. Osim Solaris Resorta, Marconi Whirpool & SPA može da se pohvali i spa centarom Sheraton hotela u Novom Sadu, koji je specifičan po tome što je smešten na desetom spratu hotela, a mali prostor predviđen za wellness centar, predstavljao je svojevrstan izazov.

Ipak, Marconio kao omiljeni deo svog portfolija ističe MWC apartmane, koji predstavljaju krunu njihovog višegodišnjeg poslovanja. MWC apartmani, smešteni su u Zemunu i za sada postoje 3 apartmana, koja se svojim dizajnom, sadržajem i lepotom zaista izdvajaju od svih ostalih apartmana ovog tipa.

Poseban akcenat kod ovih apartmana je na higijeni i privatnosti, pa su izgrađeni tako da gosti celokupan wellness sadržaj imaju u okviru svog apartmana rezervisan samo za sebe.

Instagram: marconio_wellness_club
Facebook: Marconio Wellnes Club
Sajt: www.marconio.com