ACO je posvećen vrhunskim higijenskim performansama

SHARE

HygieneFirst filozofija predstavlja našu posvećenost proizvodnji rešenja koja pružaju vrhunske higijenske performanse. Ona pre svega služi razmeni znanja i podizanju industrijskih standarda u proizvodnji hrane.

ACO dizajnira pametna rešenja za odvodnjavanje koja umanjuju operativne troškove bez ugrožavanja bezbednosti hrane i bezbednosti na radu. Mi dajemo rešenja za dva najveća izazova u industriji proizvodnje hrane i komercijalnih kuhinja, umanjujemo rizik od kontaminacije hrane i optimizujemo troškove čišćenja.

Komercijalne kuhinje su izuzetno prometno okruženje u kojem postoji rizik od vlažnih i masnih podova, zbog upotrebe raznih tečnosti kako u kuvanju tako i u čišćenju. Kuhinje predstavljaju mesto mogućih nesreća je su uvek pristni toplota, tečnosti i masnoća. ACO sistemi za odvodnjavanje su specijalno dizajnirani da umanje mogućnost nastanka nesrećnog slučaja efektivnim i trenutnim odvođenjem voda, masnoća i nečistoća prema najboljoj praksi izahtevima EHEDG-a.

Sistemi za odvodnjavanje predstavljaju veoma važan segment u borbi protiv uporne listerije i mogu biti izvor kontaminacije hrane. Loše izabrani sistemi za odvodnjavanje utiču na povećanje troškova čišćenja i održavanja a u najgorem slučaju mogu biti uzročnik kontaminacije hrane. ACO nudi rešenja koja su u skladu sa higijenskim zahtevima za odvonjavanje podova i primenjuje principe dizajniranja propisane za opremu koja je u kontaktu sa hranom, kako bi se ostvarila potpuno higijenska rešenja.

ACO gradjevinski elementi d.o.o.

Mala pruga 39a
11283 Beograd 135, Srbija
PAK 200989
Tel: +381 11 41 41 580
Tel: +381 11 37 50 857
Fax: +381 11 41 41 590
E-mail: aco@aco.rs
www.aco.rs