Hotelska usluga zasniva se na kvalitetnom odmoru i mirnom snu

SHARE

Hotelska usluga zasniva se na kvalitetnom odmoru i mirnom snu, a pouzdan i udoban krevetni sistem najvažniji je deo svake kvalitetno opremljene hotelske sobe.

Proizvodi BERNARDA rezultat su ne samo aktuelnih svetskih trendova u proizvodnji kreveta i dušeka, već svojim inovativnim rešenjima postavljaju nove standarde zdravog spavanja. Konstantnim unapređenjem odnosa prema kupcima i klijentima, kao i pažljivim odabirom dobavljača, održavamo visoku poziciju na stranom i domaćem tržištu.

Filozofija kojom se vodimo je da je bliska saradnja sa našim kupcima od suštinskog značaja za ispunjavanje njihovih potreba i očekivanja. Upravo zbog toga, naši menadžeri prodaje posvećeno učestvuju u nalaženju pravog rešenja, od prilagođavanja potrebama kupaca, do pomoći u odabiru odgovarajuće kombinacije kreveta i dušeka za hotele, sa posebnim dizajnom i prilagođenim merama.

Od svog osnivanja, BERNARDA primenjuje najsavremeniju tehnologiju u proizvodnji i kontroli kvaliteta, u skladu sa strogim zahtevima međunarodnih standarda. Naš istraživački, razvojni i proizvodni sektor pružaju jedinstvena rešenja za projekte i potrebe naših klijenata.

Svi naši proizvodi garantuju najviše standarde kvaliteta, prilagođeni sve zahtevnijim potrebama ugostiteljskog i  turističkog sektora u smislu funkcionalnosti i dugog veka trajanja. Praktične i estetske ideje koje nudimo svojim klijentima, preporučuju nas za uvaženo mesto koje zauzimamo u međunarodnoj hotelskoj industriji.

Provođenje noći u hotelu, za goste je prilika da uživaju u mirnom snu na kvalitetnom dušeku,  a zadovoljni gosti će se prijatnom iskustvu spavanja i komfora uvek rado vraćati. Kao jedno od najvažnijih delova iskustva boravka u hotelu, gosti dosledno identifikuju san, a preporuka onih koji su zadovoljni, u velikoj meri utiče na preglede i rang liste poznatih sajtova online rezervacija.

Zato luksuzni hoteli žele pružiti svojim gostima savršen noćni odmor, što uspešno postižu kreiranjem visokokvalitetnih krevetnih sistema koji pružaju osećaj udobnosti i izgledaju elegantno.

Ne koriste svi hoteli iste dušeke, ali oni koji se nalaze u dobrim hotelima, dele nešto zajedničko, a to je da su to vrhunski dušeci! Dizajnirani tako da pruže odličnu podršku i ugodan noćni odmor, mogu biti izrađeni prema posebnim zahtevima hotela a prema posebnoj specifikaciji. Najkvalitetniji materijali, inovativnost i praćenje savremenih trendova u proizvodnji, kao i u oblasti zdravog spavanja, čine BERNARDA krevetne sisteme oličenjem luksuznog pristupa životu.

Firma BERNARDA je zahvaljujući dobroj saradnji sa klijentima i korisnicima, prilagođavanju proizvoda željama i potrebama gostiju, u svetu hotelijerstva postala sinonim za kvalitet, udobnost i stil.

U BERNARDA  izložbenom salonu možete pogledati naš kompletan asortiman dušeka i kreveta, a za više informacija o pružanju usluga opremanja hotela, molimo Vas da nam pošaljete zahtev kako bismo Vam pružili personalizovanu ponudu prema potrebama Vašeg prostora.

e-mail:bernarda@bernarda.rs ,  tel: 011/6456-300