TECEdrainline – tuš kanalica u ravnini poda

SHARE

Uz inovativna rešenja iz kuće TECE, prostor za tuširanje kao i dizajniranje kupatila dobijaju novu dimenziju.

Pored nadolazećeg trenda kojim kupatilo postaje wellness oaza u vlastita četiri zida, sve se više javlja potreba za stanovima bez prepreka. Sistemom TECEdrainline tuš kanala, koji su ugrađeni u ravni poda, omogućeno je nesmetano kretanje, bez prepreka ili stepenica, u celom kupatilu.

TECEdrainline je kanal za odvod vode izrađen od nerđajućeg čelika koji se može postaviti bilo gde u prostoru te integrisati u podne keramičke pločice. Dosadašnja ograničenja zamenjuje neočekivana sloboda kretanja. Tuširanje u ravni poda ne samo da je ugodnije i sigurnije, nego i optički deluje opuštenije: čak i mala kupatila deluju prostranije.

Tuš kanal izrađen je bez procepa i vijaka i time vrlo jednostavan za čišćenje i održavanje uz visok stepen higijene. Dostupni su u ravnom i ugaonom dizajnu u raznim standardnim veličinama te time mogu zadovoljiti različite zahteve prostora i korisnika.

TECEdrainline asortiman sastoji se od sedam različitih dizajniranih rešetaka od plemenitog čelika u poliranoj ili četkanoj obradi te uzorka „plate“ koji omogućava adaptaciju u skladu s pokrovom poda. Takođe u ponudi su kanali sa staklenim umetkom u tri različite boje: bela, crna i zelena. Stakleni dizajn moguć je samo na ravnim kanalima

Novo u asortimanu TECEdrainline je „nevidljiv“ ravan kanal za prirodni kamen s nosačima od plemenitog čelika. Podovi od prirodnog kamena imaju svoj nepogrešivi šarm. Međutim, instalacija u takvu vrstu poda, često je i vrlo nepraktična. TECE je zato razvio poseban kanal za prirodni kamen koji čini instalaciju mnogo jednostavnijom. Za više sigurnosti, postojanosti i pouzdanja u TECEdrainline kanale, TECE je u saradnji s partnerima, proizvođačima hidroizolacija, uveo sertifikovan sistem hidroizolacije Sealsystem.

Za lakši odabir modela tuš kanala, TECE Vam nudi konfigurator pomoću kojeg je moguće definisati različite dizajne tuš kanala u kombinaciji s različitim poklopcima

Konfigurator i više informacija o TECE proizvodima potražite na www.tece.rs

TECE d.o.o.
Predstavništvo Beograd
Knez Mihajlova 1-3
11000 Beograd
M: +381 60 5832 300
E: info@tece.hr
www.tece.rs