Pokaži da si PROFI

SHARE

PROFESSIONAL je aluminijumsko posuđe za profesionalnu, ali i najširu upotrebu. Linija je razvijena u cilju praćenja svetskih trendova u non-stick posuđu, ali i usled sve veće potrebe za aluminijumskim profesionalnim posuđem u kuhijnama restorana i hotela.

Aluminijum kao odličan provodnik toplote, u kombinaciji sa ojačanim troslojnim PTFE premazom koji poseduje odlične osobine nelepljivosti za značajno duži vek trajanja vaše posude, sprečava lepljenje i zagorevanje, i omogućava brzu, jednostavnu i ekonomičnu pripremu hrane.

Ergonomski oblikovana inox ručica za lako i bezbedno rukovanje specijalno je prilagođena za upotrebu u profesionalnim kuhinjama.

Linija Professional je idealna za zdravu pripremu hrane bez masnoće na umerenim temperaturama čime se štedi energija uz očuvanje vitamina i minerala iz hrane.

Preporučujemo drveni ili plastični kuhinjski pribor. Professional se lako održava, jer glatka i nelepljiva površina omogućavaju lako pranje toplom vodom, sapunicom i mekim delom sunđera.

U ponudi su tiganji i kaserole različitih dimenzija, duboki tiganj kao i šerpe za prženje.

Linija je izrađena u skladu sa svim domaćim i svetskim standardima i besprekorna u pogledu zdravstvene ispravnosti i kontakta sa hranom.

U skladu sa aktuelnim trendovima svetske gastronomije koji uključuju i služenje hrane u emajliranom posuđu, Metalac je kreirao GASTRO SERVING liniju klasičnog posuđa, koja spaja tradicionalno i moderno. Trenutno je na raspolaganju u dve boje, a osim za serviranje ovo posuđe je zadržalo sve funkcionalnosti za pripremanje hrane, kao i njeno čuvanje.

U ponudi su plitke šerpice, tanjiri, činije, kaserole, đuvečare, tiganji, posude, čaše i lonče.

Emajlirano posuđe se vekovima održalo, ne samo zbog svoje estetike, kvaliteta i funkcionalnosti, već i zbog osobina koje ga izdvajaju, a to je je njegova zdravstvena neprikosnovenost za kontakt sa hranom.

Vise o karakteristikama i asortimanu Metalac posuđa http://www.metalacposudje.com/