Moderno i sofisticirano

SHARE

Mega prati najnovije svetske trendove, kombinuje kreativnost i inovacije i nudi pažljivo birane proizvode.

Nudimo zavese, garnišne, garnišne na elektromotor, rolo i zebra zavese, spoljašnje zip sisteme, venecijanere, tapete, take za zavese i još mnogo toga. Potrudili smo se da naši kupci kod nas pronađu rešenja od ideje do realizacije. Naši iskusni dizajneri su tu da pomognu pri odabiru.


Najnovije kolekcije zavesa koje od oktobra meseca imamo na zalihama sadrže preko sedamsto pažljivo biranih artikala prilagođeni svakom stilu i ambijentu.
Naši proizvodi imaju izvrsne karakteristike koje ih ćine lakšim za održavanje ovi proizvodi imaju savršeno dizanjersko rešenje.


Pored standardnih zavesa u ponudi imamo i FR zavese (nezapaljive i sporogorive zavese) pogodne za opremanje hotela koji zadovoljavaju standarde NF P 92 503 507 M1 (Fancuski FR standard) i DIN 4102 B1 (Nemački FR standard).


Od nas mozete dobiti i Trevira zavese kao i kompletnu uslugu svetski standardi o negorivosti biti zadovoljeni. Nudimo zavese za svačiji ukus -od klasične elegancije do modernog i nesvakidašnjeg dizajna.

Naše nove kolekcije zavesa sadrže preko sedamsto pažljivo odabranih artikala.

Mega kolekcija-dizajnirana da na jednostavan način odgovori na svakodnevne potrebe naših klijenata. Filenc kolekcija-predstavlja skup najekskluzivnijih materijala i dezena koji se mogu naći na tržištu.


Musso Durani-ekstravagantan spoj neprolazne klasike i ultramodernog dizajna.
IO kolekcija koja sadrži i mebl štof pored zavesa. U svoju ponudu uvrstili smo i veliki broj traka za zavese sa različitim vrstama nabora zahvaljujući kojima izgled zavese postaje jedinstven i prilagođen.

Nudimo i spoljašnje sisteme za zaštitu od sunca koji omogućavaju efikasnu zaštitu od sunca jer sprečavaju prenos sunčeve toplote na staklo. Pokreću se pomoću elektromotora a upravljanje i kontrola ovih sistema je moguća i preko pametne kuće ili senzora za sunce, kišu i vetar.

Predstavljaju lako primenjivo i efikasno rešenje prilagođeno novim energetskim izazovima. Zip spoljni sistemi mogu blokirati i do 97 % toplote čime smanjuju potrebu za klima uređajima. Veoma su otporni na spoljašnje vremenske uslove. Za motorizovanje sistema koristimo italijanske motore ACM i francuske Somfy motore. Na motore dajemo garanciju od 5 godina.


Zip sistem je posebno otporan na vremenske uslove.Tkanina je ugrađena u sistem rajsferšlusa (zip sistem) na bočnim šinama. Otporan je na vetar i sprečava ulazak nepoželjnih insekata u sobu. Za izradu ovih sistema koristimo platna renomiranog proizvođača Serge Ferarri.

U ponudi imamo platna u različitim bojama koje fasadama mogu dati specifičan izgled. Platna mogu biti delimično ili potpuno fotonepropusna (black out platna).