NOVI UKUS NA SRPSKOM TRŽIŠTU – PURISSIMA: Posni namaz bez glutena za zdrave obroke

SHARE

Kompanija Purissima Goods predstavila je danas novi i nesvakidašnji proizvod – namaz na potpuno prirodnoj bazi, napravljen od indijskog oraha i semenki suncokreta.

Svi prisutni u restoranu City Garden uživali su u prezentaciji i degustaciji ovih jedinstvenih namaza, koji su bili posluženi u kombinaciji sa kanapeima pripremljenih, specijalno za ovu priliku, od kulinarskih znalaca Slobodana Stefanovića i Nemanje Knjazovića.

 

Namazi su dostupni u tri ukusa, a zahvaljujući pažljivom odabiru svakog sastojka, Purissima je zadržao ukus i kvalitet domaćeg proizvoda. Takođe, s obzirom na to da je ovaj proizvod posan i ne sadrži gluten, idelan je izbor za sve one koji su pobornici prirodne, zdrave i izbalansirane ishrane. Ono što je važno napomenuti je da zahvaljujući indijskom orahu i suncokretovim semenkama, konzumacija ovog namaza obezbeđuje optimalan dnevni unos proteina i esencijalnih aminokiselina. Pored ovoga, Purissima sadrži zdrave masnoće, koje organizam pretvara u energiju.

Zaista smo sretni i ponosni, jer smo namaz koji je prvobitno nastao u kućnim uslovima uspeli proizvesti u strogo kontroliranim industrijskim uslovima, a pri tome zadržati istu kvalitetu domaćeg proizvoda. Time smo ujedno uspeli opovrgnuti tvrdnju da su proizvodi koji nastaju industrijskim putem manje kvalitetni od onih nastalih u našim domovima. Za sve one koji žele da u svoj organizam unose kvalitetnu hranu, Purissima namazi su na potpuno prirodnoj bazi, pažljivo biranih sastojaka, bez glutena, trans masti, veštačkih boja i pojačivača ukusa. Purissima je zaista čist i prirodan proizvod, te je i samo ime poteklo od italijanske reči puro što znači čisto“, rekla je gospođa Ivana Franelić, direktorka kompanije Purissima Goods.

Osim pažljivog odabira sastojaka kompanija Purissima Goods izuzetnu važnost pridaje i ambalaži, pa su tako svi namazi predstavljeni u funkcionalnim pakovanjima jednostavnog dizajna, komunicirajući upravo ono što proizvod jeste – prirodan i čist. Takođe, svi proizvodi nastaju u skladu sa propisima i standardima usklađenim sa evropskom regulativom prehrambene industrije.