Opremite svoj enterijer modularnim podnim oblogama najvišeg kvaliteta

SHARE

Modularni Podovi su kompanija za opremanje enterijera modularnim podnim oblogama najvišeg kvaliteta.

Cilj kompanije Modularni Podovi je da klijentima ponudi kvalitetno, kreativno, praktično i isplativo rešenje za opremanje enterijera modularnim podnim oblogama, od najmanjih porudžbina do najvećih projekata.

Iza našeg tima stoji preko 16 godina iskustva, manjih, većih i veoma velikih projekata, rešavanja specifičnih zahteva arhitekata i pronalaženja adekvatnih proizvoda i rešenja za brojne domaće i inostrane kompanije.

Osluškujući potrebe tržišta i prateći svetske trendove ističemo modularnost podnih obloga kao osnovni benefit za Investitore.

Tepisoni u pločama su podvrsta klasičnih tepisona koji su nam svima poznati. Za razliku od klasičnih tepisona u rolnama, njihova modularnost nam omogućava mnogo veću slobodu u izboru, kombinovanju i uklapanju poda kako biste dobili Vaš idealan enterijer. Nijhova modularnost nam takođe omogućava i mnogo jednostavnije i brže renoviranje kada dođe vreme za taj korak kao i mnogo jednostavniju parcijalnu zamenu poda. Kombinujte različite teksture, dezene i boje i kreirajte svoj individualni i jedinstven enterijer.

Luksuzne vinil ploče tj. LVT predstavljaju pod sa stilom, optimalnim performansama, jednostavnim održavanjem i velikom izdržljivošću. Idealno su rešenje za prodajne objekte, kafiće, restorane, hotele, fitness centre, ordinacije, kancelarijske prostore i mnoge druge objekte. Poslednjih nekoliko godina primetan je porast njihove upotrebe i u stambenim prostorima. Poigrajte se, budite kreativni, i u širokom izboru dezena, tekstura i dimenzija kreirajte potpuno jedinstven poslovni ili životni prostor sa Vašim ličnim pečatom.

Pored odabira kvalitetne podne obloge veoma je bitna i profesionalna ugradnja. U želji da našim klijentima omogućimo kompletno rešenje na jednom mestu, imajući u vidu današnji tempo rada i života, možemo ponuditi usluge profesionalne ugradnje podnih obloga. Stabilno partnerstvo sa sertifikovanim instalaterima podnih obloga osigurava zadovoljstvo naših klijenata i dugotrajnost naših proizvoda.

Veliku pažnju posvećujemo etičkom i društveno odgovornom poslovanju, kao i ekologiji. Svi naši proizvodi dolaze od renominarnih dobavljača iz Zapadne Evrope koji su procese proizvodnje prilagodili zahtevima standarda ISO 14001 o zaštiti životne sredine.

Pronalaženje rešenja koja će oplemeniti životni i radni prostor klijenata, omogućiti veću udobnost zaposlenih i gostiju u ugostiteljskim i poslovnim objektima uz zadovoljavanje kvalitativnih kriterijuma i finansijskog momenta investitora je razlog da nam se obratite.

Više informacija o proizvodima I kompaniji možete pronaći na www.modularnipodovi.com