SINONIM ZA ESTETIKU I KVALITET

SHARE

MB Design Lux je firma za proizvodnju ekskluzivnog i originalno dizajniranog nameštaja koncipiranog u skladu sa potrebama klijenata za uređenje porodičnog doma, ekskluzivnog poslovnog prostora ili luksuzno opremljenog mesta za odmor i uživanje.

Iskustvo, neprekidno usavršavanje i ulaganje u nove tahnologije rezultiralo je time da dizajniramo i proizvodimo vanserijske kolekcije izuzetno atraktivnog nameštaja, kombinujući funkcionalnost, kvalitet i stil. U našem proizvodnom programu stilskog i modernog nameštaja možete pronaći i poručiti ekskluzivnu liniju komoda, stolova, noćnih ormarića, unikatnih toaletnih stolova…

Posvećenost i briga o detaljima inspirisala nas je i da kreiramo žardinjere, modernog i neobičnog dizajna, namenjene unutrašnjoj dekoraciji koje će prostor učiniti prijatnijim i otmenijim mestom za boravak.

Posebno bismo izdvojili luksuzne kolekcije spavaćeg i kupatilskog nameštaja koje ispunjavaju najviše standarde dizajnerskih trendova, a koje će svojom atraktivnošću i udobnošću zadovoljiti ukuse i najzahtevnijih klijenata.

Sa nameštajem iz naše kolekcije, bilo da je reč o spavaćoj sobi, dnevnom boravku… stvorićete luksuzni ambijent, komfor i oazu za uživanje, idealno mesto za odmor i opuštanje za vaše klijente, koji će rado ponovo posetiti vaš objekat i preporučiti ga prijateljima.

Predstavite se na pravi način.

www.mbdesignlux.rs

061 24 99 387
Luksuz dostupan svima!