Domaće prirodne testenine “Moje gnezdo”

SHARE

Moto našeg poslovanja: „Mi smo mala porodična radionica za izradu domaće ručno rađene testenine.  Ideja je potekla iz želje da napravimo domaći, visokokvalitetan proizvod koji jedemo mi, naša deca i naši prijatelji. Inspiraciju smo našli u starim kuvarima naših baka i mama ali i u italijanskoj kuhinji. Kroz naše ruke prenosimo ljubav, toplinu i energiju koje nam se višestruko vraćaju. Držimo do poštenja, poverenja i kvaliteta u odnosu na posao, naše partnere i naše sladokusce. “

Asortiman proizvoda: -Taljatele od pšeničnog brašna i jaja -Taljatele od speltinog brašna i jaja -Taljatele od integralnog brašna -Taljatele od integralnog brašna i jaja -Taljatele od speltinog brašna -Taljatele od pšeničnog brašna, jaja i cvekle -Taljatele od pšeničnog brašna, jaja i sipinog mastila -Taljatele od pšeničnog brašna, jaja i kurkume -Rezanci za supu od pšeničnog brašna i jaja -Rezanci za supu od speltinog brašna i jaja -Mašnice od pšeničnog brašna, jaja i cvekle -Mašnice od pšeničnog brašna, jaja i spanaća -Široki rezanci za gulaš od pšeničnog brašna, jaja i spanaća.

Naši proizvodi se prave ručno, kao što su radile naše bake i mame, što je naša specifičnost. Sirovine se pažljivo biraju, ručno mese i razvijaju i suše na sobnoj temperaturi. Prave se od čistog brašna a ne od mešavina više tipova i vrsta brašna. Na taj način garantujemo visok kvalitet našim kupcima.


Domaće testenine “Moje gnezdo” ne sadrže dodate soli, šećere, aditive, veštačke boje i mirise, arome, kao ni konzervanse. Sve testenine su testirane u akreditovanoj laboratoriji za ispitivanje kvaliteta i ispravnosti namirnica za ljudsku upotrebu i ocenjene su kao zdrave, ispravne i visoko kvalitetne. Obojene testenine se dobijaju dodavanjem cvekle, koprive, šargarepe, spanaća, kurkume ili sipinog mastila.